Mesec: maj 2023

Umetne trepalnice ženskam prihranijo veliko denarja in časaUmetne trepalnice ženskam prihranijo veliko denarja in časa

Zelo veliko žensk si seveda zelo rade, poudarijo svoje trepalnice. To lahko naredijo na več načinov in vse je seveda tudi odvisno od cene. Lahko enostavno kupijo umetne trepalnice. Lahko gredo na podaljševanje trepalnic. Lahko pa enostavno uporabijo samo neko boljšo maskaro, ki jim lepo poudari trepalnice. Vse to pa seveda stane. Podaljševanje trepalnic je nekaj, kar stane največ, saj je potrebno to početi zelo pogosto in seveda ni poceni. Maskara je tudi nekaj, kar ne moremo imeti večno in seveda je hitro zmanjka, če dajemo več slojev na oči. Potem pa imamo umetne trepalnice, ki pa so malo boljša varianta. Umetne trepalnice so nekaj, kar lahko ženska uporabi večkrat.

Umetne trepalnice ženskam prihranijo veliko denarja in časa

Tukaj ne gre za trepalnice, ki jih je potrebno vrsti stran po ena uporabi. Če ženska res zelo lepo skrbi ter jih očisti ko konča z uporabo, jih lahko seveda uporabi še enkrat. Umetne trepalnice so tudi cenovno ugodne, še posebej, če jih lahko ženska uporabi večkrat.

Ravno zato lahko zelo veliko žensk vidimo, da uporabljajo umetne trepalnice, saj se jim malce bolj splačajo, še posebej, če hodijo pogosto ven in se ličijo. So tudi zelo enostavne za uporabo in se skorajda ne opazi, da so umetne.

Res pa je seveda to, da je potrebno umetne trepalnice konec dneva sneti, saj ni dobro, da z njimi spimo ponoči. Tukaj gre le za neko lepilo, ki umetne trepalnice drži na koži. To ni dobro, da ima ženska na očeh celo noč, zato je dobro, da se po nekaj urah snamejo ter očistijo.

Uporaba umetnih trepalnic je zelo enostavno. Umetne trepalnice lepo vzamemo iz embalaže ter na njih nadenemo nekaj lepila. Najprej pa je treba seveda preveriti, če so dovolj velike ali premajhne za tisto žensko. Ko je lepilo na umetnih trepalnicah je potrebno malce počakati, da postane lepilo res lepljivo. Nato se trepalnice nadene tik nad pravimi trepalnicami in to je vse.…

Zakaj so Jaeger-LeCoultre ure simbol prestiža in odličnostiZakaj so Jaeger-LeCoultre ure simbol prestiža in odličnosti

Prestižna švicarska ura Jaeger-LeCoultre je prestižna, že več kot stoletje navdušuje s svojo izjemno izdelavo in z inovativnimi oblikovalskim videzom. Ustanovljena je bila leta 1833 v mestu Le Sentier v dolini Joux v Švici. Sloves je pridobilo zaradi izjemnih urarskih veščin, ki so se prenašale iz generacije v generacijo.

Ta ura je najbolj znana po svoji izjemni natančnosti, eleganci in zanesljivosti, med drugim so te ure umetniška dela, ki združujejo tehnično virtuoznost s prefinjenim dizajnom. Podjetje je znano tudi po tem, da je svojimi mnogimi izumi in patenti, oblikovala zgodovino urarstva.

Zagotovo so med najbolj prepoznavnimi Jaeger-LeCoultre kolekcijami Reverso, Master, Rendez-Vous in Atmos. Reverso je vsekakor ikonična kolekcija, odlikujejo jo prepoznavne kvadratne škatle, ki se lahko obrnejo, zato da zaščitijo steklo ure. Vrhunec urarske izdelave predstavlja Master kolekcija s tem ko vključuje kompleksne funkcije, kot so kronograf, perpetualni koledar in turbillon. Elegantna kolekcija damskih ur, ki izžareva čar in eleganco je zelo poznana kolekcija Rendez-Vous. Edinstvena kolekcija stenskih ur, ki delujejo na osnovi nihanja temperature in zraka, brez tega, da se navija ali uporablja baterijah pa se imenuje Atmos.

Zakaj so Jaeger-LeCoultre ure simbol prestiža in odličnosti

Poleg tega je zelo znano tudi to, da je Jaeger-LeCoultre tudi partner in pokrovitelj prestižnih filmskih festivalov, kot je Beneški filmski festival. Sodelovanje s filmsko industrijo je izraz njihove strasti do ustvarjalnosti, umetnosti in lepote. Mnoge slavne osebnosti in filmske zvezde so postale ambasadorji znamke Jaeger-LeCoultre, s čimer je blagovna znamk in celotno podjetje povečalo svoj ugled.

Vsaka ura, ki zapusti delavnice v svoji zaključeni izvedbi Jaeger-LeCoultre, je rezultat izjemne spretnosti in mojstrstva urarjev. Znamka je ponosna na svojo dediščino, iz katere tudi vse izhaja, hkrati pa se nenehno posodablja in razvija nove tehnologije ter oblikovalske inovacije. S tem vsekakor ostaja v trendu s časom skozi svojo vizijo. Brez dodatnega razmisleka lahko rečemo, da je Jaeger-LeCoultre sinonim za vrhunsko kakovost, eleganco in trajnost, kar zagotavlja, da so njihove ure izjemen simbol prestiža in odličnosti.…

Ko so vzmetnice odlične, je tudi spanje odličnoKo so vzmetnice odlične, je tudi spanje odlično

Včasih si prav na glas rečem, da če ne bi imela tako dobre vzmetnice, kot jo imam, potem zagotovo ne bi imela tako dobrega spanja vsako noč. Ko je prišel čas za to, da se to zamenja, sem bila res v zelo velikih skrbeh, saj nisem vedela ali si bom lahko privoščila takšno, ki bo najboljše zame. Res sem imela že dovolj tega, da delam kompromis pri tem, kako spim, če dobro vem, da tretjino svojega življenja prespim, zato je seveda zelo pomembno, kakšne so vzmetnice, na katerih spimo. Ne le jaz, ampak vsi.

Na srečo sem ugotovila, da so vzmetnice, med katerimi bi bilo dobro, da se odločim, zelo ugodne. Niti malo nisem več premišljevala o tem, ali lahko kaj takšnega kupim ali ne, ampak sem se enostavno odločila za to in to kupila. Sedaj spim tako dobro,  kot še nikoli v življenju že več kot en teden. In to zelo velikokrat povem na glas, pa naj si kdorkoli misli kar si hoče. Res sem zelo vesela, da sem našla te vzmetnice in da sem lahko kupila tisto, ki mi je najbolje ustrezala. Sicer priznam, nisem bila najbolj prepričana ali je to res tisto, kar bi bilo najboljše zame, saj sem misli, da mi bo nekaj drugega bolj všeč, ampak po pogovoru s prodajalcem in po tem, kar sem preskusila, je res delovalo, da je bila ta vzmetnica, ki sem jo kupila najboljša izbira.

Ko so vzmetnice odlične, je tudi spanje odlično

Zadnje leto sem imela vedno večkrat bolečine v hrbtu in vedela sem, da je to za to, ker ležišče, ki ga imam, ni najbolj primerno. Seveda sem upala, da se morda vseeno motim in se bodo bolečine vseeno umirile. Ampak žal se je izkazalo, da ko gredo enkrat vzmetnice, proti koncu je treba kupiti novo, saj je to edin način, da imamo spanec takšen, kakršen mora biti. …